Eerste scènefoto’s Robin Hood de Musical

Liked this post? Share with others!

Robin Hood de musical is een episch, avontuurlijk kostuumdrama over strijden voor gelijkheid en je stem laten gelden. Met een boodschap die nog altijd actueel is en misschien wel noodzakelijker dan ooit in de wereld van nu waarin nog steeds te veel ongelijkheid heerst, niet iedereen een stem heeft en het niet overal vanzelfsprekend is dat je mag zijn wie je bent.

Grote overweldigende massascènes, spannende gevechten en indringende intieme momenten wisselen elkaar af. Een onvergetelijke familiemusical die vooral ook op tieners en jong volwassenen een onuitwisbare indruk achter zal laten.

Wanneer Marian na jaren terugkeert naar het kasteel in Nottingham, schrikt ze van hoe de stad er aan toe is. Na de dood van de koning, haar vader, heeft de sheriff de macht gegrepen. Dan staat er plotseling een held op vanuit de menigte, een kap ver over het gezicht getrokken, die op spectaculaire wijze een paar jonge veroordeelden bevrijdt met pijl en boog.

De cast bestaat uit een groot aantal getalenteerde kinderen en jongeren, waaronder Lotte van der Veen (15) die de rol van Marian speelt. Cystine Carreon speelt de rol van Sybella, de stiefmoeder van Marian, en Ruben Kuppens gaat de rol van sheriff De Rainault vertolken. De regie is in handen van Elise Berends, zij is tevens de componist en tekstschrijver. Ashley Veldhuyzen is verantwoordelijk voor de choreografie.

Op zaterdag 14 januari gaat Robin Hood de musical in première in het Zaantheater in Zaandam. Kijk voor de volledige speellijst op robinhoodmusical.nl.

Foto’s: Marije Slingerland

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.

Learn how we helped 100 top brands gain success